Campus-FAES-Party

aznar

Perdoneu la meva ignorància, però no sabia que la FAES (Fachas Auténticos de España Solamente) organitzava un campus d’estiu. El cas és que quan he llegit que el noi de les Açores es negava a fer el discurs d’inauguració d’aquest important esdeveniment de la cultura occidental, un calfred m’ha recorregut el cos. Què vol dir que la FAES organitza un campus d’estiu? Què fa tanta gomina junta? S’intercanvien sobres? Cremen estelades? Canten el sol, solet, vine’m a veure amb la camisa nova que tu vas brodar ahir en vermell?

Ho sento… he entrat en la seva pàgina web (efecte de so impactant!!!!!). No us preocupeu, tinc un bon antivirus. I no només això: m’he baixat el programa de la campus-sex-party! Vull dir… de la campus-FAES-party. Perquè, clar, si es parla d’un campus d’estiu, hom s’imagina joves… i amb els joves… una mica d’alcohol… i amb l’alcohol, l’estiu i les hormones donant saltirons, aquesta ment malalta s’imagina una mica de sexe. Doncs, no, ho sento pels joves “Amo a Laura” que aniran al campus. No hi haurà ni concurs Miss-Mister Camiseta Mojada, ni banys d’escuma, ni barra lliure… Això sí, el divendres 5 de juliol a les 13:15 parlarà Pepe Nacho Wert, sobre la “Reforma del Sistema Educativo”. Al menys han tingut el detall de que l’acte està presentat pel Javier Fernández-Lasquetty, conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid. I és que en aquests casos és bo que hi hagi un metge a la sala.

Però si no hi ha sexe, ni drogues, què ofereix aquest interessant campus? Esteu intrigats, eh? Atenció… REDOBLE DE TAMBOR… prrrrr… prrrrr… Ofereix PALLASSOS!!! Efectivament, avui 3 de juliol, a les 16:00, després de dinar, a l’hora dels documentals d’animals de la 2, parlarà Albert Boadella. (música de circ!!!). I es pot saber de què parla?, us esteu preguntant. Potser el títol de la seva ponència és: “sí, ya sé que soy catalán, no me toques los cojones”, o “en Catalunya pegan a los niños y a los ancianos que no hablan catalán” o, “el tió, del caga-tió es un tronco, no me jodas”. Us equivoqueu. L’home que parlava a la pinta a cau d’orella dissertarà sobre “El pensamiento libre y la sociedad abierta”. Què té pebrots la cosa, venint de qui ve.

En resum, si voleu veure més fatxes junts que al NO-DO, teniu una cita al campus-FAES-party.

Ei, la inscripció al curs, amb allotjament en règim de pensió completa, costa només 150 euros. És el que guanya Bárcenas durant el temps que dura un pipí seu a Soto del Real. Barato, barato, oiga!!!

Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: