El Klum de la Heidi Cul… o era al revés?

ara

Avui m’he aixecat amb dues idees al cap. La primera era fer-me una foto del meu cul. La segona, compartir-la al Twitter. Tanmateix, les he descartat immediatament perquè:

a) Fer-se un autoretrat del cul no és tan fàcil com sembla. Volia preguntar-li a la Scarlett Johansson com es fa però no he trobat el seu telèfon entre els meus contactes (i juraria que el tenia).

b) El meu cul no té ni tan sols interès científic.

I vet aquí quan m’he adonat de la nostra misèria en tant ciutadans occidentals del segle XXI: valem el que val el nostre cul. I no parlo en sentit figurat. És quelcom realista, literal. El nostre preu de mercat és el preu del nostre cul (al menys en la premsa del cor, perquè en les nostres professions, i després de la reforma laboral, ja fa temps que el nostre cul té un preu: alguna cosa semblant a zero).

Però anem al que ens interessa: el Klum de la Heidi Cul… o era al revés? Si aquesta noia ha decidit retratar les seves natges és per l’intent de que les fotos estiuenques entrin en deflació. Un cop globalitzat el seu cul, les imatges perden valor en el mercat dels paparazzi. És com la paella. El primer dia pot estar bona, però menjar paella cada dia pot ser un turment.

Però ara entrem en el quid de la qüestió: com aconseguir que el teu cul cotitzi a l’alça en el mercat universal dels culs. Perquè… quan val el cul del Rajoy? I el del Mas? Quin preu en el mercat dels culs tenen les natges de Soraya SS? Es pagarien més que per les del Montoro? Això pot semblar banal, però aquesta societat malalta que et jutja pel número de seguidors que tens a les xarxes socials o pels decibels que emets en una tertúlia televisiva, no resultaria estrany que també et jutgi pel teu cul. Per aquest motiu, no us estranyi que en un futur el meu avatar sigui el d’un cul. Això sí, mai sabreu si és meu, del Brad Pitt… o del Montoro. Per cert, com suposo que teniu ganes de veure-li el Klum a la Cul (o era al revés?) us adjunto la seva foto en una mida que es pot imprimir com a pòster. El que no sé és com us mirarà el senyor Fotoprix quan li demaneu còpies. Ah, per cert, li he tunejat una mica el cul a la Klum.

cul klumTwitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: