Softcatalà, programari en català

logosc150, de marcbel (Marc Belzunces), al Flickr, http://www.flickr.com/photos/marcbel/1427816142/Softcatalà és una associació que està treballant des del 1997 per a fomentar l’ús del català al programari, que tradueix i distribueix programari en català.

El 1998 es va donar a conèixer amb la versió en català del navegador de Netscape i, des d’aleshores, ha anat fent una ingent tasca de traducció de programari al català.

A la web de Softcatalà podem trobar-hi programari en català i el suport necessari a través dels seus fòrums.

Tots sabem el perill que representa baixar-nos programari de llocs web que no siguin de confiança. Des de Softcatalà, no tan sols ens podem baixar el programari en la nostra llengua, sinó que podem fer-ho amb la tranquil·litat que es tracta de programari lliure de virus i d’altres sorpreses desagradables.

Per saber més sobre Softcatalà

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: