Marca España però en fora de joc

Marca España es una política de Estado, cuya eficacia reside en el largo plazo. La garantía de la continuidad del proyecto Marca España es que nazca y se desarrolle fruto del consenso, por encima de cambios políticos.

Su objetivo es mejorar la imagen de nuestro país, tanto en el interior como más allá de nuestras fronteras, en beneficio del bien común. En un mundo global, una buena imagen-país es un activo que sirve para respaldar la posición internacional de un Estado política, económica, cultural, social, científica y tecnológicamente”.

marca

Això és el que diu el lloc web de Marca España. I això és el que diu a Twitter Juan Carlos Gafo, Director Adjunt de Marca España: Catalanes de mierda. No se merecen nada”. Aquest paio és un crack. Sort que tenia una Blackberry a la mà i no un CETME.

1374348229547

Però al final, què queda? Suposo que la sensació de que ja no hi ha punt de tornada, que l’encaix de Catalunya dins l’estat espanyol resulta més i més difícil cada dia que passa. I també suposo que el que queda és que el principal argument de molts és l’insult, la burla i/o l’amenaça.

Que Barcelona tingui capacitat d’organitzar uns mundials de natació amb la projecció internacional que comporta o que dos terços dels esportistes de la selecció espanyola siguin catalans és quelcom que, pel que sembla a jutjar per les absències de representants del govern espanyol a la cerimònia d’inauguració, no resulta gaire important. El que no poden suportar i sí és noticiable és que es xiuli un himne. Doncs, mira: que no soni on no ha de sonar. Deixem-nos d’hipocresia. Ja sabem com les gasten i el que pensen alguns responsables de millorar la imatge exterior d’Espanya. A partir d’ara que soni La Macarena que, al menys té lletra i es pot ballar. No la va ballar el president Clinton? No va ser 14 setmanes número 1 als Estats Units? Això és Marca España!

 Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: