Gibraltar is not Spain

BQx0bShCUAA4ouS.jpg-largeportada gibraltar abcabc.750Permeteu-me que us expliqui un petit acudit en castellà:

Un día llega un hombre a su casa y le dice a su mujer:

  • Cariño, hoy he utilizado un condón amarillo con mi amante.
  • ¡¡¡Amaqué!!!
  • Amarillo. Un condón amarillo.

Ja sé que l’acudit és dolent però tinc la impressió que Gibraltar és el preservatiu groc per a Espanya. Quan les coses van maldades, els governs (sobretot de dretes) creuen que el millor és fer servir aquesta cortina de fum. Només donant una ullada a les portades de la premsa cavernícola ja ens podem fer una idea de a què juga aquesta gent. Si fins i tot es copien les portades!

Això sí, per a portada la de l’ABC d’avui. És impressionant. Quin fotomuntatge més patètic! Margallo, com si fos el pensador de Rodin, retallat sobre una foto que sembla feta a corre cuita per un turista.

Respecte a Gibraltar sempre m’he fet dues preguntes: la primera és si Espanya té dret a reclamar Gibraltar com a territori espanyol, m’imagino que Marroc també té dret a considerar que Ceuta i Melilla formen part de la seva sobirania. I la segona és que, si l’any 1967 els gibraltarenys van refusar en referèndum que Espanya i Gran Bretanya compartissin la seva sobirania, què fa pensar a aquests gran demagogs de la unitat de la pàtria que han canviat d’opinió? Ves per on, es podria saber amb un altre referèndum. Referèndum? He pronunciat la paraula maleïda en la democràcia espanyola? Ah, és clar! El condón es amarillo.

Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: