Tontulià

mar

Saps de res però parles de tot. Només cal un sobre al final del programa perquè disfressis les teves mancances de xerrameca banal. Ets un bocamoll a sou, un mercenari de la demagògia retuitejada. Tant se val d’on vinguis i què has fet. L’únic que té pes és qui ha darrera teu, qui et mou la boca com un titella en l’espectacle més pervers.

Quatre titulars llegits a corre cuita són els teus arguments que defenses a crits i amb insults. No sé què pensaran els que t’estimen quan les venes del coll se t’inflen i perds l’oremus per una trucadeta a l’endemà del secretari del subsecretari del vicepresident de ves a saber qui. Llavors et sentiràs el centre del món però ets tan sols un cargol en la màquina de la propaganda institucionalitzada. Les teves paraules estan patrocinades. Són l’eco d’uns interessos més obscurs.

Tanmateix, no ets tan important. Demà hi haurà uns altres com tu. Practicar la prostitució d’idees és l’ofici més vell del món. Ara és normal que et droguis amb la llum dels platós i que el so de la teva veu et provoqui plaers més encisadors que la luxúria ancestral. Però, de moment, ets un tontulià, algú que sap de res i parla de tot. 

Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Tontulià
  1. yeagov ha dit:

    Marhuenda no és un periodista, ni tan sols un demagog, li falta la intel·ligència per ser-ho, si que és un propagandista del PP en general i d’en Rajoy en concret, però a en Marhuenda li perd la seva lleialtat al líder suprem.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: