Anne Bottle and the café con leche

Ai am not dissaponted wiz di election of Tokio bicos Ai did not want dat Madrid wos de winer. Why? Wel, its not bicos de café con leche. Poor café con leche! It is not de guilty. De guilty in dis estory is de chuleria (sorry ai don now wot is de word for chulería in inglish). Yes, de chulería. Wert, Montoro, Rajoy, You… Everybody nows this spanish chulería zanks to pipol laik you. The Olympic Gueims ar a different zing. Du iu rimember Barcelona 92? Du iu rimember de voluntirs? Trai to rimember de faces, de joy, de happiness, and the praid of bing part of de jistory. Did iu jaf this in Madrid? No. Iu jaf Bárcenas… anemploiment… LOMCE… rijection to the catalans… a plasma president… a mayor wiz de worst possible English… an chuleria… a big amaunt of chuleria…

No… dis is not de way. From Madrid to de sky? Are iu kidin mi? From de lost tu de river!!!

Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Anne Bottle and the café con leche
  1. El Cau del Llop ha dit:

    Reblogged this on El Bloc de l'Andreu Llovera and commented:
    Bon article que resumeix perfectament només una de les causes del fracàs de la candidatura als Jocs Olímpics de l’any 2020

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: