Les nostres dades a Google quan ja no hi siguem

A partir d’un cert moment a la vida ens adonem que no som eterns i ens comencem a plantejar coses com què passarà amb les nostres dades a la xarxa, correus, documents, imatges i vídeos quan ja no hi siguem.

Google ens ho posa fàcil i ha creat el Gestor de comptes inactius on podem decidir i configurar què volem fer amb les nostres dades que tenim als diversos serveis de Google quan ja no hi siguem.

Gestor de comptes inactius

Bé, de fet, ells diuen que està pensat per a quan ja no utilitzem el compte, però, sabent que podem descarregar-nos les dades del nostre compte Google i/o eliminar-les en qualsevol moment i que el que configurem al Gestor de comptes inactius és un procés automàtic que es posarà en marxa quan passi un cert temps sense que accedim al nostre compte, està clara quina serà la utilitat real d’aquest servei.

Oriol López

Font: Les nostres dades quan ja no estem …

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “Les nostres dades a Google quan ja no hi siguem
  1. Aleix ha dit:

    No està malament la idea. A veure si se l’apliquen altres serveis i plataformes 2.0. De totes maneres, el que haurien d’oferir són facilitats quan els familiars del difunt demanen que se n’esborrin les dades, fotos, etc. No m’hi he trobat, però tinc entès que és molt farragós.

    • Oriol López ha dit:

      Estic amb tu, a veure si la iniciativa de Google s’estén… Pel que fa a les dificultats que expliques que posen quan un presumpte familiar els demana que esborrin les dades d’un presumpte difunt entenc que són per assegurar-se que els familiars són realment els familiars i que el difunt està efectivament difunt, sinó tothom podria demanar d’esborrar les dades de tothom i seria un caos. Gràcies pel teu comentari, Aleix.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: