SPOILER: el rei negre de Madrid, ni és rei, ni és negre

botella rei negre

Des d’aquest article exigeixo que UNICEF demandi a l’Ana Botella per revelació de secret infantil. Si en el seu moment hauria d’haver posat una querella criminal el British Council pel seu nivell d’anglès, ara li toca el torn a algun organisme internacional que vetlli pels drets dels infants.

Es veu que a l’Ajuntament de la capital del regne borbònic i constitucional per la gràcia de Déu (que ja és ser graciós) cada rei mag és un regidor d’un grup diferent. I com, de moment, no hi ha cap regidor que se sembli a l’Obama, agafen a un i el pinten. Han de tenir cura, això sí, que el rei no li doni cap petó a un nen per la possible transferència d’ADN, perdó, de maquillatge (amb la llei Gallardón ja no sé en què estic pensant).

Ara és el moment de fer un resum dels darrers mesos a la capital del regne: sense Lliga, sense Champions, sense copa del Rei, sense Eurovegas, sense Jocs Olímpics i sense rei negre amb copyright. Quina il·lusió més gran ser madrileny! Quants projectes de futur que es viuen a la capital de Niegoland! Quin relaxing fuck of another leche!

Però que no es preocupin, un catalanet com jo, que no sap si demanar coses als tres Reis o al Tercer Reich (m’han dit tantes vegades nazi que ja no sé què pensar), donarà una solució per evitar aquest atemptat contra les tradicions més nostrades. Per què per un dia els polítics no es deixen de collonades i de voler ser sempre el julivert de totes les salses i contracten a actors que semblin autèntics Reis Mags d’Orient? Ei, és només una idea! Simple, concreta i fàcil d’entendre. Es tracta només de no autoatribuir-se drets com és, en aquest cas, el privilegi de ser el centre de totes les mirades carregades d’il·lusió d’uns nens que no et volen veure com un Baltasar més customitzat que el nas de la Belén Esteban.

Ai, aquests polítics amb afany de protagonisme! Si continuen per aquest camí algú haurà de fer de camell. Bé, potser més d’un tingui experiència en aquest ofici.

 Twitter: @alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “SPOILER: el rei negre de Madrid, ni és rei, ni és negre
  1. […] Foto: Des de la Mediterrània […]

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: