Les primàries de Schrödinger (#indyXmarti)

Si a mi algú em diu un dia que hi ha unes eleccions obertes a la ciutadania, el que entendré serà que si són vostès ciutadans, podran anar tal dia a un coi d’urna i votar el que sigui que s’ha de votar. No crec que en això estigui gaire equivocat, si els he de ser sincer, però ara es veu que el concepte de “coses obertes” genera molta controvèrsia arran d’un nou invent del PSC. Resulta que els paios han muntat a Barcelona unes eleccions primàries “obertes a la ciutadania” que es veu que obertes, obertes, tampoc no ho són pas. Més que res perquè uns quants “socialistes”, emprenyats com a mones a causa d’una campanya independentista a favor del senyor Jordi Martí (l’únic candidat favorable al dret a decidir) viuen escagarrinadets només de pensar que pugui guanyar les primàries aquest bon home —i no un gris navarrista— i es dediquen a “informar” que per votar s’ha d’estar d’acord amb els “principis i valors” del PSC entre els quals, of course, el federalisme. Tal com era d’esperar, algun opinador professional ja ha donat suport explícit a la martingala. Som, per tant, davant del que podríem considerar les primeres primàries de Schrödinger; les primeres primàries obertes, i alhora tancades, a la ciutadania.

Mirin, si jo sóc un fanàtic dels Rolling Stones i obro un bar per als amants del rock, no em puc pas emprenyar si resulta que també m’hi vénen rockers seguidors dels AC/DC. Al capdavall, la decisió de fer un bar de rock i no un bar dels Stones ha estat meva. I si em fot ràbia, hauria d’haver muntat un bar temàtic amb en Jagger i companyia de monotema. Hòstia, jo no ho veig pas tan complicat. Però, en fi, suposo que el concepte “obertes” era massa atractiu, massa cridaner, massa de precampanya, massa de mira-que-bé-que-ho-fem, com per deixar-lo escapar. Doncs tant de bo ara se l’hagin de menjar amb patates, escoltin.

En resum, i per no atabalar-los més, els diré que si són vostès de Barcelona i volen que el PSC es presenti a les eleccions municipals amb un candidat favorable al dret a decidir —favorable a la democràcia, en definitiva— vagin a votar-lo. Són unes primàries obertes a la ciutadania, així les anuncia encara el partit dels “socialistes”, i mentre el concepte “obertes” continuï vigent, tothom amb una engruneta de seny sap què significa. O potser haurem de convidar un dia els companys de Barrio Sésamo.

Aquí poden inscriure’s per poder votar.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Altres
%d bloggers like this: