El paradís dels horrors

Estic content perquè el senyor Adolfo Suárez ja és al paradís tocant-se la pixa. Bé, com que se suposa que allò no és un món terrenal, farem veure que toca l’arpa. També estic convençut que al seu costat, allà assegut en un cumulonimbus, hi ha en Samaranch tocant la lira i a la dreta, tocant el flautí, en Manuel Fraga. —Cony, quin trio de bellíssimes persones! —segurament estaran pensant vostès —Quins demòcrates! Quins arrapats del centrismemoderat! —No és estrany que reposin al jardí de l’edèn, oi? No, i ara, en absolut. Després de deixar-nos-ho tot atado y bien atado, consiguiéndose el efecto sin que se note el cuidado, és el mínim que mereixen.

Ara bé, per ser precisos, tot això no ho trobarem estrany si som uns depravats irreversibles dels que llegeixen merda com La Vanguardia i es creuen més d’un 3% del que hi surt publicat. Perquè, collons, per poc que una persona tingui una mica de matèria gris allà dalt dins del crani, comprendrà que les lloances que determinats mitjans han dedicat a individus com el recentment traspassat —bonica paraula per descriure l’estat de criar malves, per cert— no és res més que pura propaganda filofranquista. Aleshores, en el precís moment que hom comprengui aquest extrem, el que no serà estrany serà que agafi el pamflet “periodístic” que tingui més a mà i el faci servir de diana urinària. Sobretot perquè si no ho fan així, corren l’altíssim risc de ser usats com a dianes urinàries humanes per la colla de titelles pervertits que dirigeixen els pamflets en qüestió.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Altres
2 comments on “El paradís dels horrors
  1. Antoni Alcázar ha dit:

    Bona tria, la de la foto. Tot un record de l’estètica (i no només estètica) del moment: molts dels paios amb ulleres recorden en Fabra de València. No trobeu?

  2. Jordi Camps ha dit:

    Sí Senyor. Tot un bon article carregat d’ironia com es mereix el cas. Francament, aquest show ha durat gairebé una setmana, i francament, si aquesta híper massificació de la cobertura mediàtica hagués durat més, fins i tot em penso que haguessin aconseguit convertir-me. Mireu si eren manipuladors, que quan deien que per la capella ardent hi van passar 30.000 persones, era quelcom espectacular. Cony, si madrit té 4.500.000 habitants, representa només un 6,6%. Llavors deu ser aquella “majoria silenciosa” que tan es posen a la boca els franquistes, que es va decidir de sortir al carrer. Bé, diria més coses, però callo perquè no vull caure en el mateix parany.
    Això no obstant, en una cosa estic d’acord: Que va ser millor polític en Suarez, tot i que procedia del falangisme, que cap dels polítics galifardeus, gàngster i corruptes que han governant des d’aquella tan “cacarejada intransició”.
    Felicitats per l’article.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: