La doctora del Chelsea sabe tocarla

Sin título

Una notícia de El Mundo deportivo m’ha impactat profundament. Pel que sembla, la doctora del Chelsea és simpatitzant del Madrid. Però, bé… un defecte el té qualsevol. El que m’ha deixat impressionat és que “sabe tocarla”. I és que, tal com mira el Mourinho, sembla que li vinguin ganes de “tocar-la”.

Com a vegades els periodistes no acaben d’encertar-la amb la redacció de les notícies us he portat un petit recull de titulars divertits. I si voleu, us la toqueu… la impressora, és clar.

Twitter: @alexsocietat

 

3_errata 390057_puto_serbio_periodico_20120611093623 Abalancha crónica error-ortografía-titular-periódico images-2 images lima prensa gallega, errores periodicos, chiste risa (5) titulares_6_insolitos-recortes-de-periodico-16 titulares_7_gorra_errata

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: