L’adéu de Paella de bits

Paella de bits

Blog Paella de bits

De tant en tant m’agradava de visitar el blog Paella de bits per posar-me al dia de les novetats en productes tecnològics, explicades de forma assequible, rigorosa i en la meva llengua.

Però, ara fa uns dies, m’hi vaig tornar a passar i em vaig trobar amb l’entrada d’Adéu d’en Pau Argelaguet, un dels membres de l’equip i co-fundador de Paella de bits, en la qual ens feia saber que havien decidit posar punt i final a Paella de bits, un blog en català sobre tecnologia que s’havia convertit per mèrit propi en model i referència obligada a la blogosfera catalana.

Lamento la pèrdua de Paella de bits, que trobarem a faltar, i vull donar des d’aquí les gràcies a tot l’equip de Paella de bits per la bona feina que han estat fent tot aquest temps. Estic, però,  convençut que per les seves venes hi circulen amb força els bits i que aviat ens els tornarem a trobar en nous projectes vinculats amb l’àmbit de les noves tecnologies. Desitjar-los a tots molta sort amb el que emprenguin.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
%d bloggers like this: