Carta al Ministre de Xarxes Socials (aka Fernández Díaz)

diaz genocidi11s copy

Benvolgut, o no, Ministre de les Xarxes Socials:

He llegit que et vols convertir en el Big Brother orwellià de les xarxes socials. Pel que sembla, has descobert que a Twitter hi ha persones amb deficiències neuronals que s’haurien de ficar el mòbil per qualsevol orifici humà abans d’escriure res (bé, hi ha casos en que m’estimaria que en comptes d’un mòbil fos un iMac… de 27”). El que em sorprèn és que t’esgarrifin els comentaris ara, quan una militant del PP ha assassinat a una altra militant del PP i no abans. I mira que, com a català, has tingut oportunitat de llegir barbaritats catalanòfobes: el cas Àlex Fàbregas, els incendis de l’Empordà, el concert del Camp Nou, les diades… Tinc la sensació que, en aquests casos, sempre surt allò de no convertim l’anècdota en categoria, són casos aïllats, la majoria no pensa això, etc, etc, etc. Però, a que et bull la sang quan et toca de ple? Què faries tu quan et diuen “muerte y destrucción a todos los catalanes”, “si por mi fuera os fusilaba a todos hijosdeputa (sic)” o “catalanes independentistas que hijos de puta sois mereceis ver morir a vuestras familias lenta y dolorosamente matarlos”. Ja, ja ho sé. Em pots dir dues coses: que el pitjor d’aquests tuits és que s’escriuen sense accents i amb una puntuació deficient o, que com a bon catòlic que ets, el que hem de fer és posar l’altra galta. Però, saps què em passa? Tinc les galtes privatitzades. La de l’esquerra pel Tribunal Constitucional i la de la dreta pel Durao Barroso. Ah, que em queda el cul? Doncs, ho sento. La natja esquerra és pel PSOE i la de la dreta pel PP. A més a més, UpyD i Ciutadans em foten cops als testicles. Que em queda un altre punt? Ho sento, arribes tard. L’he declarat monàrquic… vull dir… inviolable. Està un esglaó per sobre de ser aforat (que no, foradat).

En resum, estic d’acord amb tu. I per començar, hauries de demanar responsabilitats a aquesta mena de multinacional que és Twitter (envàs del millor i del pitjor). Un neoliberal de la TDT Party demanant responsabilitats a una multinacional? Bé, si no goses fer-ho, al menys podries regular per decret llei (sí, és urgent) els insults que es poden escriure a Twitter. Es pot dir “fill d’una senyora que fuma i et parla de tu” en comptes de “fill de puta”? O “persona que pateix deficiències demostrables en les seves sinapsis” si no vols fer servir la paraula “gilipolles”? I si li dic a un d’aquests catalanòfobs “a la teva parella el butanero a més de portar-li una bombona li ha fet una revisió completa” en comptes de “cabró”? Estaré incorrent en un delicte? Necessito urgentment saber-ho. Gràcies, Ministre de Twitter, Facebook, Instagram i LinkedIN.

 

Em pots seguir a Twitter: @alexsocietat

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Carta al Ministre de Xarxes Socials (aka Fernández Díaz)
  1. Jordi Camps ha dit:

    Molt bé per l’article. Allò que més m’emprenya, és que aquests desgraciats, en especial aquest, sempre s’emplena la boca de “somos un estado de derecho”. No sé si volia dir de dretes o d’esquerres. Resumint, que són uns “poco vergüensas”.

  2. didaclopez ha dit:

    En algun lloc de la constitució s’afirma el principi d’interdicció de l’arbitrarietat dels poders públics

  3. Jordi Camps ha dit:

    I aquest principi que Vós esmenteu, ells se l’agafen com a un bé de la seva propietat i ben seu. Llavors, aquesta “In-constitució”, no ens interessa, entre moltes altres coses les quals ja sabeu i que no cal aprofundir-hi. D’altra banda, no s’entén que, aquesta banda de mal anomenats polítics, s’agafin a aquesta “In-constitució” com si fos alguna cosa de bo, quan ells, precisament ells, no la van firmar. És extraordinari veure en quin país vivim.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: