#FreeFroilán

LOS REYES SALUDAN AL PUEBLO ESPAÑOL DESDE EL PALACIO REAL

Enceto des d’avui la campanya #FreeFroilán. Què voleu que us digui. Miro la foto d’aquest adolescent demanant sortir de la família irreal i el veig com una mena de Rapunzel borbònica. Aquest paio està marcat.

En primer lloc, els seus pares. Mires a un… mires a l’altre… i penses: collons, quina mala sort. I és que un pot ser fill de Brad Pitt i Angelina Jolie o de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar. Francament, no hi ha color.

Després, el nom. Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y de Borbón. No, no pot ser. No han inventat impresos amb tantes caselles per posar noms i cognoms. Al pobre li han fotut la vida enlaire.

I la família? Els seus pares divorciats. El iaio caça elefants, està “encorinyat”, quan parla sembla que hagi ficat la llengua vés a saber on i, per acabar-ho d’adobar, el va contractar el Franco. La tieta està imputada. El tiet està imputat. Si és que qualsevol dia d’aquests surten a Callejeros!

Tanmateix, l’historial del Froilán seria més propi de la Supernanny o d’Hermano Mayor. A la boda del campechano junior li va fotre una puntada de peu a Victoria López de Quesada y Borbón Dos Sicilias (ja sé què esteu pensant. No sabien qui era el pare i, per si de cas… un munt de cognoms).

Froilán va repetir el segon de l’ESO. Es va fotre un tret al peu. Treballa com a relacions públiques a una discoteca (bé… reparteix flyers a l’entrada). Una vegada va fer servir una careta d’Anonymous per donar la propaganda. Li va demanar a Paco León fer un cameo a Aída. Va intentar clavar un punxó al seu cosí. Quan pot s’escapa de la seva escorta. I no continuo…

El cas és que aquest nen pijo em provoca certa empatia. Per això enceto la campanya #FreeFroilán. La monarquia no és un lloc per a nens. Després creixes i et fan rei o reina. I tens al Jaime Peñafiel tocant-te els pebrots tot el dia o al Marhuenda llepant-te el cul. I no és agradable. Només penseu en la imatge de Marhuenda darrera vostre.

Els nens han de viure lluny de palau, dels pilotes, dels corruptes. Els nens han de ser nens i flipar amb les coses que flipen els nens. No pot ser que el dia chachipiruli de la setmana sigui veure com coronen el teu tiet, envoltat de fatxes i socialistes reciclats en monàrquics de tota la vida. Veure el Wert de prop resulta perjudicial per a un nen. O al Montoro o a la Soraya SS amb el seu vestit_tauleta_de_nit_de_iaia.

#FreeFroilán. No us oblideu. Perquè pugui fer botellón, arribar borratxo a casa o lligar-se alguna choni de Carabanchel. #FreeFroilán. 

Em pots seguir al Twitter: @alexsocietat i també al Facebook

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: