Viva España, viva el Rey, viva el Orden y la Ley

Avui, catalanes i catalans tindrem un nou Rei.

Sí, sí, desenganyin-se i parin ja de repetir com a lloros allò de que “els catalans no tenim Rei”. No poc, no en tenim. Els catalans a hores d’ara encara som espanyols. I en Felip de Borbó avui serà proclamat nou Rei d’Espanya. Coi, sumin dos i dos, jo trobo que no cal cridar en Sherlock Holmes. A més, per corroborar això que els dic, poden observar el gest del “nostre” President: avui serà a Madrid llepant culs a primera línia. Un bon vassall, sí senyor. No n’esperava menys, si volen que els digui la veritat. Per això no el vaig votar pas, ni se m’acudiria votar mai de la vida al seu partit de neoliberals, privatitzadors, retalladors i ensumadors professionals de llufes borbòniques. Bé, per això i perquè sóc independentista, és clar.

El que sí que és ben cert és que a moltes persones catalanes ens repugna tota aquesta pantomima neofranquista que es perpetrarà avui, perquè l’entenem com a una mostra més de la continuïtat que el règim del Generalísimo va trobar en el “pacto constitucional” estúpidament vigent encara avui dia. Bé, per veure això no ens cal tampoc cridar el senyor Holmes, només cal pensar en qui va ser el fastigós fill de la gran puta que va col·locar en Juan Carlos com a Rei, previ jurament de lleialtat a “los principios del Movimiento Nacional”.


Ara bé, també trobo que aquest circ espanyolista d’avui ens hauria d’anar bé per alleugerir encara més la nostra fugida d’aquest estat desfasat i fer bona, bona de veritat, la frase aquesta de que els Països Catalans no tenim rei. Perquè no me’l sentiré meu en Felip VI, com no em sento pas meu aquest President nostre que avui anirà a agenollar-se per enèsima vegada a la Capital. Tant de bo ens puguem desempallegar de tots dos com més aviat millor.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on “Viva España, viva el Rey, viva el Orden y la Ley
 1. civil econom ha dit:

  Haig de dir que generalment els seus articles m’agradan igual que com ho fa, pot ser hi han
  frases una pel grulleres,. que la majoria estem d’acord i pensem,però escrites fan lleig
  Ara be per sentiment estic d’acord en que hi podria haver enviat algú en representació, però
  políticament i com a President d’un Estat veí es correcte que hi vagi, com faran altres paisos
  El cop fort i demostratiu, va ser que per primera vegada al Congres, no van donar suport a
  una política de un país del qual no en volem saber res.

  • elbixo ha dit:

   Si el senyor Artur Mas fos el President d’un Estat veí de l’espanyol, jo també entendria perfectament que hagués fet el paper que va fer. No és el cas, òbviament. En Mas ahir hi va anar en representació de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Hi va anar com a súbdit i en representació de tots nosaltres, súbdits també. Així doncs, tot i conèixer de primera mà que el dret a decidir és un dels principals anhels de la nostra societat, ahir va decidir prestar-se a fer de comparsa en un acte d’essència antidemocràtica, retrògrada, arcaica i totalitària.

   Jo ho trobo vergonyós, sincerament.

 2. Jordi Camps i Vergés ha dit:

  Totalment d’acord amb el vostre article. No solament d’acord sinó que el subscric si m’ho permeteu.
  En quant al president Mas també penso com Vós. Anem a veure: Si no ho tinc mal entès, al “congrés dels imputats”, “l’insigne Sr. Duran” va abstenir-se en la votació. Al meu entendre i opinió personal, una abstenció, per a mi és tan com dir “jo me’n rento les mans” o “foteu-ho com vulgueu”. Vaja, si fa o no fa com Pilats amb Jesús quan se’n va rentar les mans sobre el seu destí.
  Llavors, si se’n renten les mans, o vaja !! que s’abstenen en un tema com aquest, estic plenament d’acord amb Vós, amb què cony hi ha d’anar a fotre el president Mas a aquesta coronació ?
  Què els hem d’agrair els catalans a aquesta monarquia borbònica ? Què han fet per la nostra llengua sinó anihilar-la ? Què ha fet aquesta monarquia pels catalans quan amb el tema de “l’estatutet”, el verro d’en Guerra ens va insultar i vantar grollerament dient que “se lo hemos cepillado” ? Què ha fet aquesta monarquia, quan el constitucional se’l va acabar de carregar ? Què ha fet aquesta monarquia pels catalans, amb el tema de la llei Wert. En cap dels casos que he exposat, no han fet absolutament res, i per tant, res no tenim que agrair-los, i com Vós dieu, res no tenim per anar a llepar-los el cul, com sí que hauran fet la resta de partits com PP, PSOE, UPyD i C’s.
  Vaja, molt encertat tot el vostre article.

  • elbixo ha dit:

   Gràcies. Celebro que li hagi agradat.

   • Jordi Camps i Vergés ha dit:

    Abundant en el tema del president Mas, per allò d’haver anat al show de la “coronació d’en Felip, com jo ja havia dit al meu anterior comentari que estava d’acord en tot amb Vós, me’n vaig oblidar d’un fet. Vull referir-me al fet de que si ell advoqués que hi va anar perquè era el representant de “tots” els catalans, llavors jo pregunto: Per la mateixa regla de tres, perquè no va assistir a la Via Catalana ? O és que els qui vam anar a la via, no érem catalans ? Res més

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: