La coronació no nacionalista d’un monarca no nacionalista i en un país no nacionalista

banderas

Bqd-INeIYAIrTN1

Demà, a Madrid, una gentada no nacionalista sortirà al carrer per celebrar la coronació no nacionalista d’un rei no nacionalista. Els edificis, les faroles, els autobusos i els metros estaran decorats amb banderes no nacionalistes. Ningú cridarà eslògans nacionalistes. Perquè, de fet, ningú és nacionalista. Polítics no nacionalistes es faran selfies no nacionalistes amb els seus mòbils no nacionalistes. No hi haurà cap sentiment nacionalista perquè ja se sap que els nacionalistes són aquells que no tenen Estat.

Al Congrés la majoria no nacionalista de diputats negarà ser nacionalista perquè els nacionalismes són perifèrics i a la capital no hi ha lloc pels nacionalismes. Escoltarem discursos no nacionalistes en emissores de ràdio no nacionalistes. Veurem gestos no nacionalistes en cadenes de televisió no nacionalistes. El no nacionalisme serà la doctrina dominant potser perquè el no nacionalisme és el més adient quan et sents guanyador de vés a saber què.

La comitiva no nacionalista de monarques no nacionalistes recorrerà els carrers de Madrid on ciutadans no nacionalistes se sentiran orgullosos de la seva nació i de la monarquia no nacionalista. S’intercanviaran missatges no nacionalistes amb els seus mòbils no nacionalistes. Escriuran al Twitter amb etiquetes no nacionalistes. Actualitzaran el Facebook amb comentaris no nacionalistes. Però, sobretot, aquests ciutadans anònims no nacionalistes publicitaran el seu no nacionalisme amb samarretes i banderes no nacionalistes. M’encanta el no nacionalisme. Sobretot, quan cap no nacionalista et retreu que siguis nacionalista. 

Em pots seguir al Twitter: @alexsocietat i també al Facebook

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: