Si et deixa la parella, fes-la fora del teu Facebook!

Heartbreak, de Jack Qiao, al Flickr

Heartbreak, de Jack Qiao, al Flickr

Si et deixa la parella, fes-la fora de les teves xarxes socials! Sí, sense contemplacions, fes-la fora del Twitter, del Google+, del Facebook, d’on calgui!

L’estudi “Facebook Surveillance of Former Romantic Partners: Associations with PostBreakup Recovery and Personal Growth” dirigit per la doctora Tara C. Marshall, del “Department of Psychology, School of Social Sciences, Brunel University, Uxbridge, United Kingdom”, conclou que continuar en contacte amb l’exparella, presencialment i/o a les xarxes socials, pot dificultar-te la recuperació emocional. L’estudi va posar en evidència que les persones que vigilaven què feia l’exparella al Facebook patien més angoixa i més dificultats per superar la situació.

Si la parella t’ha deixat i t’ha trencat el cor, t’interessa refer-te’n, com més aviat millor. Hi ha 5 bons remeis per guarir un cor trencat que t’hi ajudaran, posa-t’hi!

Quan et trenquen el cor, com més aviat et refacis, millor, i si necessites ajuda professional, compta amb mi, puc ajudar-te a superar-ho, parlem-ne!

Sophia Blasco Castell, assessora i coach

Compartir és estimar, de Jose Mondo

Coach personal

Tagged with: ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: