El disseny web adaptatiu

Cada dia és més freqüent d’accedir a la web des de dispositius diferents d’un ordinador, com telèfons mòbils i tauletes tàctils. Una pàgina que no es visualitzi adequadament en aquests dispositius descoratja els visitants de llegir-ne els continguts i de tornar al lloc web en qüestió. Per saber si un lloc web es visualitza correctament als principals dispositius mòbils podem utilitzar eines web gratuïtes com Responsinator.

El disseny web adaptatiu (“responsive web design”, en anglès) és una tecnologia que permet que la web que la incorpora tingui una estructura fluïda que s’adapta automàticament a les dimensions i l’orientació de la pantalla del dispositiu des del qual s’hi accedeix, per visualitzar-ne el contingut de forma òptima.

Tema adaptatiu Suits, de WordPress

Tema adaptatiu Suits, de WordPress

Els bloguers i les blogueres que fem servir la plataforma WordPress tenim a la nostra disposició molts temes (plantilles) WordPress gratuïts amb disseny adaptatiu per poder triar, que faran que el nostre blog es visualitzi correctament des de tota mena de dispositius.

Oriol López

Per a saber-ne més:

Responsive web design: disseny multidispositiu per millorar l’experiència d’usuari

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “El disseny web adaptatiu
  1. Vicent Sanz ha dit:

    Bon canvi!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: