Treure la publicitat d’un blog hostatjat a wordpress.com

Publicitat als blogs a WordPress.com

Publicitat als blogs hostatjats a WordPress.com

Si tens un blog hostatjat de forma gratuïta a wordpress.com, per tal de poder cobrir les despeses del manteniment del servei, et poden posar publicitat al peu d’algunes de les teves entrades, tal i com pots veure a la imatge.

En funció de l’ús que li vulguis donar al teu blog, pot ser acceptable la presència d’aquesta publicitat a canvi de la gratuïtat del servei. Però, si tens un blog professional que és part important de la teva imatge i/o la de la teva empresa, potser prefereixis pagar un petit import anual i que et retirin aquesta publicitat. Es tracta de l’opció “No Ads” que trobaràs a l’apartat “Store” del tauler de control del teu blog i que té un cost anual de 30$, uns 24€ al preu actual del dòlar.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: