TOT VA FORAVIAT

Sort que el 2014 s’acaba, perquè tantes desgràcies són difícils de pair, i així que ja porten quatre anys de crisi, de vulneracions als drets humans, d’atacs a les minories nacionals com catalans, kurds o escocesos. Un 2014 pregon en casos de corrupció i nepotisme i moltes coses més. Però les acaballes de l’any encara són pitjors.caja-madrid-limite--644x362
Per una banda les farmàcies tampoc han cobrat el setembre passat i la Generalitat ja suma dos mesos amb el sector, amb un total de 220 milions d’euros de deute. A l’Àfrica ha reaparegut l’ebola, amb uns efectes més destructors que mai i, per primer cop, Occident ha patit la malaltia, com la infermera de Madrid, amb ha vint-i-dues persones que hi van tenir contacte i que també podrien caure malalts. El jutge Elpidio Silvia – que va fer empresonar Blesa, famós per les estafes de les preferents i targetes opaques, ha estat condemnat a disset anys d’inhabilitació pel cas, vaja que és allò de “el món al revés.”images
Segons el sindicat CC. OO. a Catalunya s’han triplicat el nombre de desocupats sense cap prestació, respecte del 2014. És a dir, més gent que a part de no tenir feina, no tenen un ral.
La llei de consultes i el decret de convocatòria del 9 de novembre, ha estat suspesos per les males arts d’un govern espanyol amb incontinència feixista d’ una pròstata que no aguanta tant espanyolisme tronat, absurd i desmesurat.
images (1)Però a pesar de tot, a aquells que pateixen misèria, aquells que tenen fam de justícia, els defensors de la sobirania de Catalunya, aquells que defensen el que és bo i sofreixen persecució els voldria dir les paraules que va escriure Howard Fast: “El meu cor és ple d’amor per tots vosaltres. En tot el món no hi ha prou paraules per dir-vos tot l’amor que sento per vosaltres, estimats camarades”
Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: