e-Traces, la dansa convertida en pinzellades

e-Traces, de Lucia González Jarque

e-Traces, de Lucia González Jarque

L’e-Traces és un projecte de la dissenyadora catalana Lesia Trubat que consisteix en unes innovadores sabatilles de ballet que transformen els moviments de la ballarina en unes traces, o pinzellades, dibuixades a la pantalla del mòbil.

Les sabatilles, dotades d’uns sensors de pressió i de moviment i d’una targeta de control electrònic basada en maquinari lliure Arduino transformen els moviments de la ballarina en senyals que una aplicació instal·lada al mòbil converteix en les traces que es van dibuixant a la pantalla.

Oriol López

Més informació sobre e-Traces

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
4 comments on “e-Traces, la dansa convertida en pinzellades
 1. Lesia ha dit:

  Estic contenta de que per fi el projecte s’hagi publicat en un blog català i mencioni que l’artista és catalana! Només un apunt: Triana Botaya és una ballarina impressionant que ara resideix a Barcelona però és Mexicana! I la foto que heu penjat pertany a Lucia Gonzalez Jarque. A part d’això, moltes gràcies per la vostra publicació!

  • Oriol López ha dit:

   Lesia, és tot un honor, no m’esperava pas un comentari de l’autora del projecte e-Traces. Gràcies per les teves precisions: ja he posat al peu de la foto a qui pertany i he eliminat l’error relatiu a la Triana Botaya.

 2. teresaezc ha dit:

  Com mola, Oriol! Ja l’he compartit al meu Facebook. Està molt guai!

  Una abraçada des de València, amic ;)

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: