Un(s) any(s) de blog

Des de la Mediterrània

Des que l’experiència d’aquest blog col·lectiu va iniciar el seu rodatge a la plataforma actual el setembre de 2010 no ha parat de donar-nos satisfaccions.

Vull agrair les més de 400.000 visites a les persones que ens han llegit i  felicitar pel seu bon treball les companyes i companys de l’equip dels més de 50 blogueres i bloguers que ha escrit els més de 3.000 articles que actualment conformen el blog, una mitjana d’uns 2 articles diaris, que no està pas gens malament!

Bones festes i bon any a totes i tots!

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
4 comments on “Un(s) any(s) de blog
  1. Oriol, voldria afegir-me al teu gest d’agraïment cap a les lectores i els lectors de ‘Des de la Mediterrània’. També voldria dir que em sento molt orgullós de participar en aquesta aventura bloguera ‘mediterranista’, al costat de tot l’estol d’articulistes de l’equip. Bones festes i bon any 2015!!! :-)

    • Oriol López ha dit:

      Jo també estic molt content del recolzament que ens estàs donant formant part de l’equip i participant al blog amb els teus articles. Moltes gràcies, Xavier.

  2. Jordi Camps i Vergés ha dit:

    Jo us agraeixo la tasca que esteu fent, la qual és al meu parer fantàstica, i vull agrair especialment a l’equip tècnic que ho fa possible i als bloguers, que amb el seu enginy, imaginació i el “savoir faire”, han aconseguit que la revista hagi assolit l’èxit que té. Per molts d’anys

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: