Els contes de misteri de Sheridan Le Fanu

Te verd, Sheridan Le FanuUs agraden els contes de misteri? Aquests dies he estat gaudint amb la lectura de Te Verd, un recull de contes de misteri fascinants de l’escriptor irlandès Joseph Thomas Sheridan Le Fanu (1814-1873) que us recomano especialment, ideals per passar una tarda d’hivern a la vora del foc (o del radiador) i deixar-se transportar a la Irlanda misteriosa de Sheridan Le Fanu, poblada per fantasmes i altres presències inquietants.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Els contes de misteri de Sheridan Le Fanu
  1. didaclopez ha dit:

    La història que dóna nom a aquest recull, “Green Tea”, ens transporta a l’any 1819, i utilitza el contrast entre la racionalitat suposada de la medicina i de la química amb el món “metafísic”

    • Oriol López ha dit:

      Un conte que, com a consumidor habitual de te verd que sóc, em va provocar un cert trasbals quan el vaig llegir, tot i saber que es tractava d’una obra de ficció. Gràcies pel teu comentari, Dídac.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: