LES QUATRE BARRES A LA NBA

Marc-Gasol-a-tablero-ante-Pau-_54427274331_54115221154_600_396

A dos quarts de tres de la matinada d’aquest dilluns, al famosíssim Madison Square Garden de Nova York, es va jugar el “All Star Game”  del 2015, partit amistós anual en què participen només els millors jugadors de la NBA.  Els germans Pau i Marc Gasol, hi eren.  Marc defensava la conferència Oest i Pau a la conferència Est. Pau va destacar en els rebots i Marc vi en els tirs de mitja distància.quatre-barres (1)

Deixant de banda els detalls tècnics i esportistes de banda,  cal ressaltar que per primer cop en la història dels “All Star”  dos germans van protagonitzar el salt inicial i  que van ser determinants en el joc dels seus respectius equips. I que a tots els catalans ens cap l’orgull de poder dir que dos compatriotes han destacat entre els millors de la NBA – per tant els millors del món- en un cara a cara  que tot el planeta, mitjançant internet, televisió, ràdio etc. n’ ha estat testimoni del que Catalunya aporta al món i que els germans Gasol, han fet bons els versos de Mn. Verdaguer “ i porteu les quatre barres  a les quatre parts del món.”

Autor : Francisco Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “LES QUATRE BARRES A LA NBA
  1. Doncs ja estaria be que es posicionessin en favor de la Independencia … Mes mediatics que ells no hi ha ningu

    • Jo crec que no els és fàcil posicionar-se, ara com ara, per exemple, Josep Guardiola quan era futbolista jugava a la selecció espanyola tots els cops que li ho demanaven i ara parla de independència. A més, els germans Gasol vesteixen són a la selecció catalana de básquet i algun cop s’han posicionat a favor del dret a decidir, però no d’una forma oberta, els tancaria portes i és de comprendre.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: