No entenc els emoticons

shocked smiley

T’he dit un munt de vegades que no m’enviïs emoticons. Que no els entenc. Jo de l’smiley, la caca amb ulls i la flamenca no passo. La resta és que simplement no els entenc. Mira, si Edison va inventar el telèfon no va ser per… Que Edison no va inventar el telèfon? Ah, ja el Grajam Bell. Que es diu Greiam. D’acord… Greiam. Las cincuenta sombras de Greiam.Doncs això, Teresa, jo el que vull és parlar amb tu. Parlar. Emetre sons semblants a paraules perquè m’entenguis. I escoltar-te. Sobretot això, escoltar-te. Estic tota la setmana sense veure’t i l’únic contacte que tinc amb tu són els putos dibuixets del WhatsApp. Joder, que la meva pantalla del mòbil sembla escrita pel mateix Tutankamón! Que ja no sé si necessito un mòbil o la pedra Rosetta!

Teresa, jo t’estimo. T’estimo molt. Necessito escoltar la teva veu. Estar lluny de tu és una putada. De veritat, ho porto molt malament. No m’estic posant cursi! És la veritat! Ja sé que no ens passen coses molt divertides durant el dia i que la peli de les nostres vides al final és un tràiler de trenta segons però… Teresa, m’estàs escoltant? És que sento el click click d’unes tecles. Teresa, estàs escrivint un correu? Espera que acabi, si us plau! M’havia posat sentimental! Després dius que sóc jo el que juga a la Play i no et fa cas.

Teresa, em sento molt sol aquí. La vida a Londres és una merda. Aquí la gent va a la seva bola i passa de tot. I, què vols que et digui, m’agrada sentir la teva veu i… no sé… que m’expliquis les teves coses… com et va per la uni… si has aprovat ja dret civil… No sé… Va jugar bé el Barça ahir? No el vaig poder veure. Sí, ja sé que va marcar el Neymar. Molt bé, no?

Veus? Ara estem parlant i no s’enfonsa el món. I per dir t’estimo no cal omplir la pantalleta de cors. Mira, escolta: t’estimo. T’estimo. T’estimo. T’estimo. Què bé que sona el català a Londres!

Per cert, aquest matí m’has enviat un WhatsApp que no acabo d’entendre. Espera que el recordi. Eren un cérvol… Sí, exacte… Un cérvol amb unes banyes enormes i unes tisores. Què!!! Que has conegut algú i vols tallar?

 

Em pots seguir al Twitter @alexsocietat i també al Facebook

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: