Por la legalidaz y la libertaz de expresión mas allá de Francia

El passat dia 12 de gener, el Presidente Mariano Rajoy, àlies El Sobresueldos, acudia a París, tal com una mosca ho fa amb la merda, per fer ben visible el seu suport a la llibertat d’expressió i condemnar l’horrible atemptat del Charlie Hebdo. L’oportunitat de deixar-se retratar fent cara de consternació i de bracet amb líders mundials com ara el Prime Minister, no es podia deixar escapar. No tinc cap dubte que si la manifestació hagués estat en favor dels borrissols del melic, en contra de que els homes pixin asseguts o pel total alliberament dels pèls del cul, El Sobresueldos hagués corregut a anar-hi igualment.

El bonic del cas és que no han passat ni tan sols dos mesos, que el partit d’El Sobresueldos (probablement el partit més corrupte de la història de la Humanitat) ja ens ha demostrat que la llibertat d’expressió, la legalidaz, los tribunales, la Constitución i tot el reguitzell de paraules buides que esgrimeix quan li va bé, les lliga amb un cordill i se les refrega pel cul.

El grup musical Soziedad Alkoholika, format a Vitoria (País Basc) el 1988, va començar a rebre el 2002 diverses querelles i denúncies interposades per l’AVT (Asociación de Víctimas del Terrorismo) perquè consideraven (i consideren) que les lletres d’algunes cançons enalteixen allò que ells entenen per “terrorisme” i que són humiliants per a les víctimes d’atemptats d’ETA.

El 2006 l’Audiencia Nacional va absoldre Soziedad Alkoholika i el Tribunal Supremo va ratificar l’absolució uns mesos més tard. L’AVT va ser condemnada a pagar 4.000 euros al grup en concepte de les costes originades pel procés.

Tot i això, tot i tenir los tribunales i la legalidaz en contra, el PP no es dóna pas per al·ludit i continua la injustificada croada contra el conjunt basc censurant-los actuacions sempre que pot. La darrera mostra, el concert que tenien programat per aquest mes de març a Madrid.

Em pregunto què ha de passar perquè aquest partit de corruptes hereus del franquisme entengui que la llibertat d’expressió no només s’ha de respectar i garantir dins les fronteres franceses. Potser ho entendrà el dia que els terroristes de Blanquerna comencin a fotre trets en algun concert? O potser aquests neonazis encara són massa demòcrates per a aquest Estado de Derecho espanyol? Hauran de venir l’Hollande i en Cameron a passejar-se de bracet per la Castellana per tal que El Sobresueldos finalment entengui de debò què és la llibertat d’expressió?

No podem descartar res.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
%d bloggers like this: