Com fer sabó

Imatge del reportatge sobre l'elaboració del sabó

Imatge del reportatge sobre l’elaboració del sabó

L’oli usat provinent per exemple de les restes d’un fregit o d’una llauna de conserves és un contaminant que podem reutilitzar per fer-ne sabó seguint el procediment que s’explica al reportatge següent del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
3 comments on “Com fer sabó
  1. Regí ha dit:

    No sé què em passa que tot em recorda a ma mare. Quan érem xicotets ma mare feia sabó amb oli vell i sosa càustica. Jo anava a la adrogueria – en queden? – a comprar la sosa. Li afegia alguna cosa perquè tinguera bon aroma. Feia servir una recipient de fusta que mon pare – que era clavador – havia fet i quan la pasta quallava la trossejava amb un ganivet.

    Quins temps aquells!

    REgí

    • Oriol López ha dit:

      Abans tot s’aprofitava, després ens vam acostumar a llençar-lo tot, i ara tornem a la reutilització i el reciclatge. Gràcies per la teva aportació, Regí.

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: