Cadires còmodes

"New chair", de Sugree Phatanapherom, Flickr

“New chair”, Sugree Phatanapherom, Flickr

En Joan Fuster, a l’entrada que va dedicar a la cadira al seu Diccionari per a ociosos, ens parlava en clau d’humor de la importància de disposar de cadires còmodes: “Amb uns tals instruments domèstics a l’abast, la vida familiar guanyarà estabilitat, hi haurà menys dissensions conjugals, i els veïns podran visitar-se afectuosament sense córrer el risc de passar l’estona en actituds rígides i desmoralitzadores.”.

Els qui ens passem unes quantes hores al dia asseguts davant de l’ordinador en som ben conscients de la importància que la cadira sigui còmoda i de seure bé davant de l’ordinador.

Triar una cadira còmoda no és tasca fàcil, totes ho semblen quan t’hi seus per primer cop, sobretot si estàs cansat. Però, al cap d’unes hores, hi ha diferències apreciables de les unes a les altres.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Cadires còmodes
  1. rexval ha dit:

    Quanta raó que tens. A mi em passà un cas curiós però amb un llit, que és més car… Tenia problemes amb l’esquena i tots els dies havia de caminar una hora com a mínim i anar dia sí, dia no a la piscina. El llit que tenia m’era incòmode i tenia pensat comprar-me’n un. Total, que acabada la caminada passava de camí cap a casa per una botiga de somiers, matalassos, coixins, etc. La “viscoelàstica” o com es diga estava de moda. Jo provava el llit amb el seu matalàs, etc. i em semblava comodíssim. Total, que acabí comprant tot el conjunt per aprofitar un “descompte especial”. La fiquí ben fonda. Sense el cansament de la caminada em va semblar la cosa incomodísima. No podia dormir. Així que aní a vore si podia tornar almenys la “viscolàstica” i el senyor de la tenda em va dir: “Ho sent, però açò no és El Corte Inglés”. Al final vaig acabar comprant-me un Flex de tota la vida i la “visco” els la vaig donar a un pobrets que dormien al carrer en uns cartrons.

    Salut i força català. //*//

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: