I això, on va?

I això, on va, José Luis GallegoTot i que la majoria de nosaltres cada cop tenim més informació i som més conscients de la necessitat de reciclar, llibres com I això, on va? Guia pràctica del reciclatge de José Luis Gallego són molt necessaris i útils per aclarir-nos una gran quantitat de dubtes que molts continuem tenint al respecte d’aquest tema: des de dubtes puntuals sobre a quin contenidor llençar un determinat tipus de deixalla fins a dubtes sobre els mecanismes de reciclatge i sobre l’impacte que l’activitat del reciclatge té a diversos nivells.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: