JIMÉNEZ LOS SANTOS, DAVID FERNÁNDEZ I OTEGI

planol9970David Fernández  va participar en el programa “Al rojo vivo”, de la Sexta,  compartit tertúlia amb  la periodista Ana Pastor, qui posteriorment ha dit del líder de la CUP “Se puede estar de acuerdo o no con David Fernández, pero es un placer escucharlo”. Jiménez Losantos – excomunista, ex firmant del Manifiesto de los 2.300, en què s’oposava que l’ensenyament en català fos obligatori a Catalunya, i que avui dia predica a “es.radio”- li ha contestat, via twitter el següent “Cómo va dar gusto escucharle. Pero si era el chófer de Otegi cuando iba a Cataluña. Lo que tiene que darte es asco.” A la qual cosa, cupaire ha replicat : “no tengo carnet. Pero en cualquier caso, #freeotegi”. Excel·lent contesta de David Fernández

 Jo no crec que David Fernández fos el xofer d Otegi quan va estar a Catalunya, però sí crec que Federico, ha estat company de viatge Esperanza Aguirre i la ultradreta més reaccionària i retrògrada d’ Espanya. Tan que el va fúmer fora de la COPE. La resposta de David Fernández ha estat excel·lent, excel·lent  fins quan ha  recolzar Arnaldo Otegi, que ara va de pacifista, però que havia estat  membre d’ ETA políticomilitar el 1977, i  el 1981 va passar a ETA militar , on va participar en el segrest de Luis Abaitúa, pel fet de ser director de la fàbrica “Michelín” a Vitòria. Com a membre d’ Herri Batasura, va aplaudir i justificar atemptats del grup terrorista, i no sé quina de les tres coses és pitjor. Arnaldo Otegi no és un personatge impresentable, té les mans tacades de sang, i una mala  companyia per qui s’acosti a ell. Per tant bé per la rèplica a Federico, però malament per demanar la llibertat d’un personatge com Otegi, que té les mans tacades de sang.

Per tant, pensant en Jiménez LosSantos i Otegi, em venen al pensament les paraules de Henry Miller: “Tot allò que és creat sobrepassant els límits normals del sofriment humà, actua com un bumerang i comporta destrucció.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “JIMÉNEZ LOS SANTOS, DAVID FERNÁNDEZ I OTEGI
 1. yeagov ha dit:

  Feia temps que no sabíem res d’en Losantos. Losantos és també, a més d’excomunista (bandera roja, per ser exactes) i altres ex-coses que has citat, és fill d’un alcalde franquista. La seva militància comunista és, si més no, curiosa, sent fill d’un alcalde durant la dictadura, però crec que actualment en Losantos ha tornat a la cleda ideològica familiar. Alguns diuen que va abandonar la seva militància comunista per fer-se lliberal (amb el que a Espanya significa aquest terme) arran d’un viatge a la Xina. Diria que en Losantos només es va fer comunista perquè quedava bé ser-ho a la Universitat.
  En David Fernández li ha fotut un zasca monumental al petit radiopredicador Losantos.
  Losantos ha estat condemnat unes quantes vegades per difamació tant pel civil com pel penal.
  A Losantos li passa com a molts dirigents del PP, veuen a ETA a sota de totes les pedres.

  • Gràcies per dir-me que és fill d’alcalde franquista, no ho sabia. David Fernández ha contestat serenament, i ha replicat bé a Losantos, però d’aquí a dir que ha estat una zasca monumental, no hi estic d’acord. ETA va fer molt mal, al seu país propi, i a molta gent innocent. Crec que Otegi, té el que es mereix, a part de membre d’ETA i portaveu de HB. quan el grup terrorista va dir que feia una treva indefinida, Otegi ho va justificar, quan en realitat ETA, es rearmava. Gràcies per la teva col·laboració.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: