Sostenibilitat: el nou motor de la innovació

Sostenibilitat, el nou motor de la innovació, Ariadna Benet i Anna BuxaderasL’Ariadna Benet i l’Anna Buxaderas ens mostren al seu llibre Sostenibilitat: el nou motor de la innovació. Nou casos de Pimes catalanes (2013) com la incorporació de criteris de sostenibilitat a les empreses, més enllà dels evidents beneficis socials i mediambientals, pot representar també millores competitives i noves oportunitats de negoci.

Ens ho exemplifiquen amb l’anàlisi de nou casos de petites i mitjanes empreses catalanes que han implantat en diferents graus criteris de sostenibilitat, posant en evidència els beneficis que aquest canvi de paradigma els ha reportat a diversos nivells.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: