HERZOG I CATALUNYA

1463965_640390619333425_1732849050_nAndrés Herzog, advocat, polític i candidat de UPyD a les properes eleccions, ha fet unes declaracions al programa “Los desayunos de TVE”, fortíssimes contra Catalunya,   com per exemple “Rajoy deje de financiar la independencia, la secesión y la ruptura democràtica en Catalunya” o “Hay que abordar ahora los problemas de fondo en Catalunya”,  referint-se a l’ensenyament a les escoles catalanes “adoctrinamiento en las escuelas” . O el més fort: “Romeva no debería estar hablando por los platós, debería estar declarando en un juzgado.”

De fet aquest senyor, que per cert és basc – nat a Sant Sebastià  però que no exerceix com a tal- no ha aportat res de nou del que hagin pogut dir Albert Rivera, Pedro Sánchez o el mateix PP, però en el seu cas és més de plànyer, ja que el seu partit, liderat per Rosa Díez, que pretenia ser un baluard contra la corrupció, i presentar-se com una mena de tercera via al bipartidisme espanyol PP-PSOE, fa aigües.  Fa aigües perquè la direcció de Rosa Díez, és despòtica, i ha fet que molts dels seus militants, més encara, dirigents, s’hagin donat de baixa. Tan, que els pronòstics electorals per a les properes eleccions son més que fatídics.

Més valdria, que el senyor Herzog, volent guanyar vots parlant contra Catalunya, practiqués la democràcia al seu partit polític, però sobretot, que tingui en compte, amb Rosa Díez, que també valen per als catalans i catalanes les paraules  del general vietnamita Giap, referint-se a la defensa del seu país contra francesos i americans: “l’esperit d’un poble que sap lluitar per una causa justa: salvar la pàtria de l’invasor.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “HERZOG I CATALUNYA
 1. rexval ha dit:

  Si no ho he sentit malament, en la 1 han dit que les penes per “sedició” poden ser de fins a 25 anys de presó a banda de moltes barbaritats contra Catalunya. Fins i tot un “patriota” ha arribat a dir que els nacionalistes són uns mentiders que els volen furtar als espanyols…. Cervantes (sic). Per mi que se’l fiquen pel cul – com diria Rubianes – i que quan els arribe al collons que esclati… Aquest cabrons han arribat a comparar el procés amb el 23-F però sense armes. En fi, que no sabia quina tele posar. TV3 solament la puc veure en l’ordinador i no tenim tele valenciana.

  Salut i bon cop del falç.

  Regí

 2. didaclopez ha dit:

  Partits com UPyD, que van de davallada, poden convertir-se fàcilment en un magnet per a extremismes. Herzog vol basar la campanya en la idea que PP-PSOE-C’s són massa tous amb Catalunya. No crec que tinguin bons resultats, ja que en aquest espai més radical hi haurà força competició electoral a la circumscripció de Madrid

  • Estic d’acord amb tu, però si UPyD va de devallada, és per culpa de Rosa Díez i dels seus, basar la campanya contra Catalunya és com un boomerang. Gràcies per la teva aportació, que espero que sigui més freqüent.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: