Diàleg amb la poesia

Diàleg amb la poesia, de Lluís Calderer

A Diàleg amb la poesia (1996), de Lluís Calderer, hi podem trobar molt més que una selecció d’alguns dels millors poemes de la literatura universal de tots els temps. Calderer ens acompanya en la nostra lectura i ens dóna algunes claus que ens permeten comprendre i apreciar millor cadascun dels poemes que formen la tria.

Es tracta d’un llibre molt recomanable, tant per a les persones que no estan avesades a la lectura de poesia i per a les quals pot ser una eina molt valuosa que de ben segur que els ajudarà molt en la seva aproximació a la poesia, com per a les que sí  que hi estan avesades i per a les quals pot representar un molt bon suport per a enriquir la lectura dels poemes.

El meu suggeriment és, per a cada poema, fer-ne una primera lectura pel nostre compte i després utilitzar les indicacions de Calderer per a fer-ne una segona lectura més aprofundida.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: