La recerca catalana

Professor Anicet Blanch

Professor Anicet R. Blanch

El professor i investigador Anicet R. Blanch, catedràtic de Microbiologia UB, director del departament de Microbiologia UB i director de la xarxa de referència en Biotecnologia de la Generalitat de Catalunya, ens parla al vídeo següent de l’estat de la recerca catalana, els seus punts forts i els seus punts febles:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “La recerca catalana
 1. “/…/Se’n parla massa de l’ excel·lència. Aquesta obsessió fa que siguem exportadors de científics a d’altres països però aquesta recerca ha de formar part de l’activitat de les nostres empreses /…/” Interessants paraules de l’ investigador Anicet R. Blanch.

  • Oriol López ha dit:

   Sí, es fa molt bona recerca a casa nostra i tenim molts bons investigadors i investigadores. Que no hagin d’anar-se’n fora i que aquest coneixement es reinverteixi en les nostres empreses no és tasca fàcil.

   Sobre la particular problemàtica de la recerca a l’empresa, crec que són també molt interessants les consideracions que fa el físic i investigador Joan Anton Aymamí, que va ser cap de Recerca de Materials de l’empresa Schneider Electric a Grenoble, al vídeo que pots trobar a La recerca al món de l’empresa privada.

   Gràcies pel teu comentari, Francesc Xavier.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: