El Gestor de dispositius Android

Gestor de dispositius AndroidEn cas de pèrdua o robatori del nostre telèfon mòbil amb Android, el Gestor de dispositius Android és una eina gratuïta de Google molt útil que ens permet, des de la web del Gestor de dispositius Android  o des de l’app Gestor de dispositius Android instal·lada a un altre dispositiu, conèixer en temps real la ubicació del mòbil que busquem (si té el GPS activat) i, fins i tot, blocar-lo i esborrar-ne les dades remotament per impedir-ne l’ús i l’accés per part d’altres persones.

Per a poder-lo utilitzar tan sols cal haver habilitat aquesta funcionalitat, que va associada al nostre compte Google, i que el mòbil estigui engegat i tingui activades la connectivitat de dades mòbils o de Wi-Fi per poder accedir-hi remotament.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “El Gestor de dispositius Android
  1. Jordi Camps i Vergés ha dit:

    Molt interessant, de veritat !!!

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: