Com funciona realment l’Estat espanyol

Imatge de la portada del llibre Interès d'Estat, d'Albert Pont

Imatge de la portada del llibre Interès d’Estat, d’Albert Pont

De vegades costa d’entendre que a l’Estat espanyol es construeixin autopistes gratuïtes que no van enlloc mentre les nostres són de peatge, que vulguin fer passar el corredor mediterrani per Madrid, el tracte fiscal injust que es dóna a Catalunya, el País Valencià i les Illes, i tantes i tantes altres coses. El documental següent, Interès d’Estat, en ruta, dirigit per Pere Sánchez, basat en el llibre Interès d’Estat, d’Albert Pont, ens dóna algunes claus per entendre-ho:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Com funciona realment l’Estat espanyol
  1. Jordi Camps i Vergés ha dit:

    El vídeo, casualment me’l van enviar fa pocs dies i per tant ja el coneixia. Per cert! que la fotografia que il·lustra el teu comentari, per a mi, és la millor de l’any i que reflecteix la realitat espanyola o de la Hispania.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: