Catalluna

Portada del disc Catalluna

Portada del disc Catalluna, de la Companyia Elèctrica Dharma

Catalluna és la peça que va donar nom a l’àlbum que la Companyia Elèctrica Dharma va publicar el 1983, que, a part de l’esmentada peça, composta per l’Esteve Fortuny, guitarrista, cantant, i principal compositor i arranjador del grup, incorporava unes singulars versions de melodies tradicionals realitzades pel grup, que es trobava al seu moment àlgid.

Malauradament, el 19 d’agost de 1986, l’Esteve Fortuny va morir a causa d’una hemorràgia cerebral durant un concert a Cardedeu. I tot i que el grup va continuar traient discs, hi va haver un abans i un després de la mort de l’Esteve Fortuny en la seva trajectòria musical.

Podeu escoltar el tema Catalluna a:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: