La manifestació del 7 de desembre a Brussel·les que no vam poder veure a TV3

Manifestació 7 desembre a Brussel·les, ANC

Manifestació 7 desembre a Brussel·les, ANC

La manifestació del 7 de desembre a Brusel·les, convocada per l’ANC i Òmnium, per denunciar a Europa la manca de democràcia de l’Estat espanyol i per reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics, malgrat les diferents accions de boicot denunciades per impedir l’arribada dels manifestants a Brusel·les a temps, va comptar amb una assistència d’unes 45.000 persones, segons la policia municipal de Brussel·les, 60.000 persones segons la policia federal Belga.

TV3, fiscalitzada i censurada, no va poder retransmetre-la íntegrament, ja que les limitacions imposades per la Junta Electoral només li permetien destinar-hi un minut a cada bloc de mitja hora del 324.

Malgrat això, l’ANC va fer-ne la retransmissió en directe i n’ha publicat al seu canal del Youtube el vídeo que trobareu a continuació:

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: