Piqué i l’Espanyol de Cornellà

n_rcd_espanyol_fondos-5145El comitè de Competició ha obert un expedient al jugador del Barça, Gerard Piqué perquè quan es refereix a l’Espanyol ho ha fet com “Espanyol de Cornellà”. El club perico ha demanat una investigació a la comissió antiviolència, adduint que és “Espanyol de Barcelona.” La obertura de l’expedient suposa el nomenament d’un jutge instructor, que escoltarà ambdues parts, i posteriorment pot fer dues coses: el sobreseïment o una sanció per a Piqué.

Que Gerard Piqué és molt loquaç, tots ho sabem, però en aquest cas no ha dit res de gruixut, perquè se n’ocupi la Comissió antiviolència, i efectivament el seu camp és a Cornellà. Un cop més, el RCD Español, ha demostrat que té la pell molt fina. Amb tantes desgràcies que succeixen als camps de futbol de la lliga, que s’ocupi d’una insignificància és penós, i l’estrany és que no passin coses pitjors.

Un club de Catalunya, que dugui orgullosament la paraula “Real” (de reialesa, i pitjor borbònica), i “español”, quan Catalunya no ha estat mai Espanya, i estem en la puixança de l’independetisme català, això sí que és patètic. Sumem-hi que al camp de l’espanyol s’hi veuen banderes espanyoles, i al Camp Nou ni una, efectivament són espanyols i no catalans. I dedico al Real Club Deportivo Español, a la seva directiva i a la comissió antiviolència aquestes paraules de Umberto Eco: Però de vegades els errors són nostres i dels nostres deliris interpretatius.”

Autor: Francesc Rebolledo

 

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: