“La República de los NO independentistas”

La República de los NO independentistas“La República de los NO independentistas”, el llibre elaborat a partir de les piulades al Twitter amb l’etiqueta #NousRepublicans en les quals algunes persones explicaven les raons que les van determinar a fer-se partidàries de la República Catalana, serà segurament un dels que més es regalaran aquests dies.

Recull diversos testimonis i incorpora un breu estudi sobre qui són els nous republicans, què els ha fet decidir a adherir-se a la causa i què es pot fer si es vol ajudar a estimular noves adhesions.

Té un pròleg doble, el primer del MHP Carles Puigdemont i el segon de l’empresari, co-fundador del CCN i impulsor de #NousRepublicans Joan Canadell, i un epíleg de l’advocada i periodista Beatriz Talegón.

La seva edició  ha estat finançada per una campanya de subscripció popular via Verkami.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: