Com fer recerca

Com fer recercaMitjançant el treball de recerca podem obtenir els coneixements necessaris per entendre millor el món que ens envolta i per trobar solucions als diversos problemes que se’ns van plantejant.

Fer un treball de recerca ben fet sempre és important, però encara ho és més si volem que aquest sigui el punt de partida d’una futura carrera professional com a investigadors.

Si heu de realitzar un treball de recerca i necessiteu unes orientacions, al llibre Com fer recerca: Treball fi de grau, tesi de màster, tesi doctoral i altre projectes de recerca, diferents experts, dirigits per l’Oriol Amat i l’Alfredo Rocafort, tracten els diversos aspectes que cal tenir en compte a cada fase del procés, des de la tria del treball de recerca, o la selecció de la metodologia més adient, a la seva presentació.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: