Quaderns Tècnics, revista pionera de divulgació tecnològica

Portada número 27 de Quaderns Tècnics

La revista Quaderns Tècnics, amb el subtítol de  La tecnologia a l’abast, dirigida per Josep Arranz, va ser pionera en la divulgació tecnològica en la nostra llengua i va publicar-se bimestralment des del novembre de 1985 fins el març del 1990.

Malgrat la seva curta vida i les dificultats, si més no, Quaderns Tècnics va servir per demostrar, en un moment on no tothom ho tenia clar, que existia un espai per a les revistes de tecnologia en la nostra llengua.

Per als que no l’hagueu coneguda i hi vulgueu fer un cop d’ull, podeu descarregar-vos en pdf des del dipòsit digital de documents de la UB els 27 números de Quaderns Tècnics.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: