Remeis a l’amor

Remeis a l'amor

Malgrat que Ovidi va ser un gran defensor de l’amor, de la seducció i de la sensualitat, també era conscient que ens podem enamorar de la persona inadequada i que l’amor pot, en aquests casos, portar aparellat molt de sofriment.

És per això que, sentint-se d’alguna manera responsable que amb les seves obres potser en alguns casos  havia abocat els seus lectors a amors desgraciats, a Remeis a l’Amor donava estratègies per quan calgués desenamorar-se: “Veniu a les meves lliçons, joves decebuts, que heu estat enganyats arreu pel vostre propi amor. Us ensenyarà a guarir-vos aquell qui us ensenyà a estimar: una mateixa mà us portarà la ferida i el remei.”

L’amor no ha canviat pas tant com de vegades ens pensem des dels temps d’Ovidi i, per tant, molts dels consells que hi dona són encara plenament vigents.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: