Sempre han parlat per nosaltres

Sempre han parlat per nosaltres, de Najat El Hachmi

Si volem que les dones tinguin les mateixes oportunitats i els mateixos drets que els homes, no podem acceptar que en nom de cap religió o tradició se les discrimini negant-los determinades oportunitats i determinats drets que sí que se’ls dona als homes.

Amb això hi ha molts malentesos, fins i tot en entorns que es consideren feministes i/o d’esquerres, tal i com ens explica la Najat El Hachmi al seu llibre Sempre han parlat per nosaltres (2019) que he estat llegint aquests dies i que recomano especialment.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: