Test COVID19 CAT també via web

Test de vigilància i seguiment dels símptomes del coronavirus SARS-CoV-2

El 18/3/2020 es presentava l’app STOP COVID 19 CAT del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que permet fer un test per contribuir a detectar per la simptomatologia la malaltia, fer un seguiment dels pacients i disposar d’informació de l’evolució de la pandèmia a Catalunya per poder prendre les millors decisions al respecte.

També pots fer el test sense necessitat d’instal·lar-te l’app, si així ho prefereixes, des de la web Test de vigilància i seguiment dels símptomes del coronavirus SARS-CoV-2.

Aclarir que, tot i el ball de noms, estem parlant essencialment del mateix, en un cas ens referim a la  malaltia, COVID-19 (“COronaVIrus Disease 2019” o malaltia del coronavirus 2019), i en l’altre al virus que la provoca, SARS-CoV-2 (“Severe Acute Respiratory Syndrome CoronaVirus 2” o coronavirus 2 del síndrome respiratori agut greu) .

La recomanació és que totes les persones féssim el test almenys un cop i, cas de tenir símptomes d’estar afectats pel coronavirus, el repetíssim diàriament per fer un seguiment de l’evolució i obtenir les indicacions pertinents a seguir en cada cas.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: