‘Des de la Mediterrània’ fa 10 anys!

 

Des que aquest blog col·lectiu va iniciar el seu rodatge a la plataforma actual el setembre de 2010, han estat moltes estones barrinant i escrivint, i també moltes satisfaccions quan hem vist la bona acollida que els articles han tingut.

Volem agrair les més de 800.000 visites a les persones que ens han llegit i  vull felicitar pel seu bon treball les companyes i companys de l’equip actual, així com a totes les blogueres i els bloguers que hi han anat participant en diferents moments publicant-hi els més de 4.000 articles que conformen el blog.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “‘Des de la Mediterrània’ fa 10 anys!
  1. didaclopez ha dit:

    El setembre del 2010 començà una nova etapa del blog, però paga la pena recordar que ja havia arrencat uns quants mesos abans. Com passa sovint amb els trasllats, es perderen aquelles entrades. De fet, si ara ho penso, alguna d’aquelles entrades pretèrites les vaig fer amb fotografies penjades a Panoramio, que ja no existeix.

    All those moments will be lost in time, like tears in rain. És el nostre destí digital

    • Oriol López ha dit:

      Tens tota la raó, Dídac, ja veníem d’una plataforma anterior i d’un blog ja no disponible i que la informació que hi havia al blog antic i que no vam migrar al nou en començar a utilitzar-lo ja no està disponible.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: