Ratolí sense fils o amb cable?

Pimp mouse, de Cal Harding, al Flickr

Tot i que hi ha bones ofertes de ratolins sense fils, els ratolins amb cable continuen sent els més econòmics. La llargada i lleugeresa del cable que incorporen fan que aquest no sigui un obstacle real per al seu funcionament. I no cal estar pendents de l’estat i la càrrega de les piles o bateries del ratolí que sempre són un residu incòmode al final de la seva vida útil.
Els ratolins amb cable també tenen l’avantatge de no contribuir a la pol·lució electromagnètica. I sempre, si el ratolí se’ns perd entre les piles de papers, podrem trobar-lo seguint el fil que el connecta a l’ordinador.

Orioll López

Advertisement
Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Arxivat a Ciència i Tecnologia
One comment on “Ratolí sense fils o amb cable?
  1. didaclopez ha dit:

    Jo ja m’he acostumat al touchpad del portàtil.

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: