El semen de José Tomás

He d’advertir que el contingut d’aquest article no és recomanable per a menors. També vull manifestar que no s’ha maltractat cap animal per escriure’l. El cas és que en l’especial LA ÚLTIMA CORRIDA de El Periódico he llegit el següent titular: extraídas 130 dosis seminales del toro que José Tomás lidió en BCN. És a dir, quan parlen de ÚLTIMA CORRIDA es refereixen a això?

El text de la notícia resulta realment interessant: el veterinario Antonio Gómez Peinado ha sido el encargado de extraer en su laboratorio de Talavera 130 dosis de semen del toro de la ganadería El Pilar que José Tomás lidió el domingo pasado en segundo lugar en la que fue la última corrida de la plaza Monumental de Barcelona. Gómez Peinado ha indicado a Efe que los testículos, por decisión del criador salmantino Moisés Fraile, propietario de la citada ganadería, se enviaron a Talavera desde la plaza en una nevera, a cuatro grados centígrados.

No tenen prou en marejar els toros amb un drap vermell, clavar al seu cos tota mena d’instruments de tortura, matar-los i, a sobre, tallen sense cap mena de penediment els seus testicles. Dic jo que, al menys, l’extracció s’hauria d’haver fet en vida a fi de que el toro gaudís dels seus darrers moments. No ho sé… agafes qualsevol pel·lícula del vídeo club com “Vacas brasileñas” o “Fiesta privada en la ganadería” i tractes amb una mica d’humanitat al pobre semental. Perquè… 130 dosis poden garantir una bona estona al toro.

Tot i així, un munt de preguntes venen al meu cap. Jo no entenc d’aquesta tortura convertida en “bé cultural” però si el tal José Tomás és tan bo, per què no fan el mateix amb ell? Ei, que són 130 dosis seminals! I sense tallar cap “extremitat” ni congelar-les. I és que ara, quan vagi a “La Sirena” recordaré al pobre toro i el destí tan trist que han tingut els seus coll……………  

Àlex Ribes

http://alexribes.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “El semen de José Tomás
 1. Oriol López ha dit:

  Són una colla de cafres, no tenen remei…

 2. yeagov ha dit:

  També podrien haver deixat que el toro aquest fes la feina pel mètode tradicional, el passegen d’estable en estable i el deixen que passi una estoneta amb les vaques. Pobre toro, el torturen, el maten, li tallen els collons i li congelen.

 3. Tomàs ha dit:

  Hi ha i hi ha hagut tota una parafernàlia al voltant del tema dels toros. Dir-li la “Fiesta Nacional” n’és una. Dir-lis “Maestros” als matadors n’és una altra. Dir-li “Trajes de Luces” als vestits que porten n’és una altra. Dir-ne “Suertes” a les diferents parts de la “Faena” n’és una altra, perquè de “suerte” el que no en té és el toro…

  Què més dir. Solament quedava per saber el que ens expliques. És que el tema té “pilotes”.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: