Vostès què farien?

He de reconèixer que els publicistes no sempre foten coses avorrides, soporíferes i mancades d’interès. De vegades tenen bones idees. Si no s’ho acaben de creure, mirin què van fer en un cinema de Brussel·les per promocionar la cervesa danesa Carlsberg.

[Youtube, 1 minut i 39 segons]

I vostès què farien si es trobessin en aquesta situació? Jo no ho he deliberat encara amb la meva parella, però molt em temo que ens hi asseuríem ben contents. Perquè, collons, si no hem tingut cap impediment per seure entre nens pijos malcriats i sorollosos un dissabte a la tarda en un cinema de Sarrià, per què coi no hauríem de voler seure amb aquestes persones, a priori, tan educades?

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
11 comments on “Vostès què farien?
 1. yeagov ha dit:

  Tots tenim prejudicis davant gent que no és com nosaltres i moltes vegades els nostres prejudicis no tenen cap raó que els justifiquin.

 2. yeagov ha dit:

  Per cert, encara queda algun cinema a Sarrià?. És que jo soc d’allà tot i que ara visc a l’Eixample i recordo el que hi havia quan era petit però el van treure fa molts anys. Crec que vaig anar a veure o Bamby o Dumbo, ja us podeu imaginar que d’això fa uns quants anys, si fa no fa al segle passat.

  • elbixo ha dit:

   I tant! Bé, cinema, cinema, diria que no en queda cap, però que jo sàpiga hi ha dos multicinemes: el Gran Sarrià i el Cinesa Diagonal 3D.

   • yeagov ha dit:

    Si, però cap dels dos està a la zona del Passeig de la Bonanova, al capdamunt de la Via Augusta, el que hi havia va desaparèixer amb l’apertura de la Via Augusta.

 3. Dolly ha dit:

  seuria al mitje de tots ells, sense cap dubte i beuria una CARLSBERG,

 4. Álex Ribes ha dit:

  Un spot genial!!!!! Gràcies, bixo

 5. elisballeste ha dit:

  Molt bo!!!

 6. Aurelio ha dit:

  Yo no sé en Sarriá, pero en TRIANA no han dejado ni uno

 7. Neus ha dit:

  Sóc propietària d’una casa d’agroturisme i he d’explicar que a nosaltres ens va passar una cosa semblant: els llogaters de la casa van ser uns motoristes d’aspecte semblant a lers imatges i…van resultar ser encantadors, amables, bons pares amb els fills… i van deixar la casa perfecta abans de marxar. Van aconseguir que sempre més em mirés amb bons ulls a aquest tipus de gent.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: